In een gedegen online marketingstrategie hoort linkbuilding te staan. Toch heerst er een eindeloze taboe op linkbuilding, want is de investering het waard? Goed om te vermelden is dat linkbuilding een is onderdeel van SEO. Zoekmachineoptimalisatie is een goede investering voor elk bedrijf. Investeren in SEO (linkbuilding) is als investeren in je fysieke winkel, je stopt er geld in, zodat het waardevoller wordt. Voor websites is dit des te belangrijker omdat SEO in de ogen van Google waardevoller wordt naarmate het langer duurt. Mocht je na het beluisteren hiervan nog steeds niet overtuigd zijn dat SEO een goede en belangrijke investering is, lees dan verder!

Blijf je concurrent voor

Als al je concurrenten investeren in SEO, kan jij niet achterblijven. Investeert je concurrent wel in linkbuilding, maar jij niet? Dan is hij beter vindbaar in Google op jullie concurrerende zoekwoorden. Op internet ben je bijna niet te traceren. Zelfs als je niet online verkoopt, wil je toch je lokale onderneming onder de aandacht van het publiek brengen. Als je dat achter je laat en je concurrenten nemen wel het initiatief, dan betekent dat in de meeste gevallen een faillissement.

Verkrijg de nummer 1 plek

Ranken op Google is geen race met een start en finish. Het is een eindeloze strijd. Deze eindeloze strijd om de nummer één plek behoort tot de aller slimste en niet tot de cowboys. Toegegeven, multinationals met enorme budgetten zijn moeilijk te verslaan. Maar met een slim SEO-plan kun je veel in je voordeel bereiken. Maar het is en blijft lastig om de pareltjes in linkbuildingnetwerken te vinden. Gelukkig kan jij op Artikelenkopen.nl gemakkelijk backlinks kopen! Hierdoor kan jij zonder enige kennis of tijdsinvestering linkbuilding toepassen op jouw onlineonderneming.

Vertrouwen

Als een website op de startpagina van Google staat, doet het bedrijf het goed! Dit is vaak een denkproces voor veel klanten. Bijna altijd… Het is de kunst om zo snel mogelijk op de 1e pagina van zoekmachines te komen, want stilstaan is achteruitgaan. Des te hoger je onderneming staat des te meer vertrouwen dat uitstraalt. Betrek het eens op jezelf, vaak als we Googelen kiezen we eerder voor een link bovenaan de pagina dan onderaan. Dat is hoe de mens in elkaar steekt. Zet dit soort psychologische aspecten gebruik.

Verkeer

Google voert dagelijks miljarden zoekopdrachten uit. Sommige van deze zoekopdrachten worden uitgevoerd door mensen in je regio die op zoek zijn naar jouw branche. Daarom is het belangrijk om een ​​vangnet te creëren onder een specifieke zoekopdracht om mensen te vangen die naar die zoekopdracht zoeken. Pas jij linkbuilding effectief toe, dan zal jij merken dat je meer bezoekers op je website of webshop krijgt. Waardoor de kans op leads of conversies aanzienlijk toeneemt!

Ben jij nog niet overtuigd? Begin dan met linkbuilding en je zal de voordelen vanzelf merken!